LED Power – Nordic lighting professional

Monipuoliset aluevalaisimet ja ympäristöystävälliset katuvalaisimet

Liikenneviraston hyväksymä LSL katuvalaisin pylväskorkeuksiin 3-12m

Enerlight Oy tarjoaa monipuolisia valaistusratkaisuja sekä sisä- että ulkotiloihin. ENERTEC-tuoteryhmäämme kuuluvat muun muassa lineaari-, alue- ja katuvalaisimet. Ota yhteyttä!

KATUVALAISIMET

Capital (Uutuus 2014) "UP TO 144W"

Capital

Tie- ja katuvalaistuksen säästöpotentiaali on merkittävä. CAPITAL led-valaisimella voidaan maksimoida hinta-laatusuhde. Sarja on kestävyydeltään ja huollettavuudeltaan erinomainen. Avattava kansirakenne mahdollistaa huollon ja työkalujen käytön vaikeissakin olosuhteissa. Valaisimen käyttökohteet ulottuvat yleisimmille tieluokituksille ja pysäköintialueille. Tyylillisesti valaisin on alan kärkeä. Valaisimeen on saatavilla analoginen 1 – 10 V ohjaus, joka soveltuu yleisimmille ohjainjärjestelmille. Tuotetta löytyy 3000K, 4000K ja 6500K värilämpötiloina.

RAKENNE : Alumiinivalurunko
VÄRI : Kansi musta, runkorakenne harmaa RAL9006
OPTIIKKA : Kirkas lasi ja linssioptiikka. Tyyppi II.
ASENNUS : Kiinnitetään valaisinpylvääseen pysty- tai poikkivarteen Ø 60 mm.
KYTKENTÄ : 230 Vac, johdotus kytketty valmiiksi, 1,5mm2 – 2,5mm2
KOTELOINTILUOKKA : IK09, IP66

Tutustu Capitaliin.

LSL katuvalaisinsarja "UP TO 134W"

katuvalaisin

LSL 15–90 mallisarja on Liikenneviraston hyväksymä kevyenliikenteen väylän valaistus katujen ja maanteiden valaistusluokitusvaatimuksiin asti. LSL 15 mallilla päästään jopa 25 m pylväsväliin 4 m valaisinpylväällä. LSL 30 tuotteella toteutuu AL5 tielukalla noin 36m pylväsväli 6m pylväskorkeudella. AL4a ja AL4b luokituksilla yleisesti hyväksytty pylväsväli 45-50m 8m pylväällä. Valaisimeen on mahdollista saada kiinteä tai kulmasäädettävä sovite 60 mm pylvääseen.  LED katuvalaisin on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Valaisin on suorituskyvyltään alansa kärkeä.

LSL 15

LSL 30/45

LSL 60/90

Puistovalaisimet

ERA (Uutuus 2014) "UP TO 83W"

Era

Puistovalaisin ERA on kestävä valaisin yleis- ja aluevalaistukseen. Valaisimen suositeltavat asennus- ja pylväskorkeudet ovat 3m – 6m. ERA – valaisinsarja edustaa nykyaikaista tyylillistä muotoilua. Valaistuksen lähes olematon häikäisy ja valon tasaisuus ovat huomioitu erinomaisesti. ERA tuotteita on saatavana myös 1 – 10 V ohjausjärjestelmään sopivana, jolla voidaan lisätä energiansäästöä.

RAKENNE : Alumiinivalurunko
VÄRI : Musta
OPTIIKKA : Akryyli tuottaa tasaisen valon jakautumisen ja vähentää häikäisyä, lisäksi valojakotiedot (ks. erilliset kuvat)
ASENNUS : Kiinnitetään valaisinpylvääseen pysty (ERA) Ø 78 mm tai alaspäin kaareutuvaan (ERA II) Ø 48 mm. Valaisimen kytkentä pylvääseen tapahtuu kiristämällä kuusikantaista pulttia.
KYTKENTÄ : 230 Vac, johdotus kytketty valmiiksi, 1,5mm2 – 2,5mm2
KOTELOINTILUOKKA : IK08, IP66

Tutustu Eraan .

Aluevalaisimet

Halo (Uutuus 2014) "UP TO 65W"

Halo

Valaisin on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin, se soveltuu katto- tai pintakiinnitykseen valaisinkiskoon tai suoraan kattomateriaaliin. Valaisimen kulmasäädettävyys antaa mahdollisuuden 180° säätöön Tyypillisimpiä sovelluskohteita ovat, kiskokiinnitykset varastoissa, hyllyväleissä tai tunneleissa. Analogisen 1 – 10 V signaalin avulla voidaan säätää valaisimen kirkkautta sopivaksi. Tuotteen vankalla rakenteella on hyvä sieto ympäristön rasituksia vastaan.


RAKENNE : Alumiinivalurunko
VÄRI : Runkorakenne harmaa RAL9006
OPTIIKKA : Kirkas lasi ja linssioptiikka. valojakotiedot (ks. erilliset kuvat)
ASENNUS : Kiinnitetään pulteilla kannatinkiskoon tai suoraan kattomateriaaliin. Valaisin on suunnattavissa ±90° ja on pikakiristettävä säätö.
KYTKENTÄ : 230 Vac, johdotus kytketty valmiiksi, 1,5mm2 – 2,5mm2
KOTELOINTILUOKKA : IK10, IP65

Tutustu Haloon .

Magna FL (Uutuus 2014) "UP TO 1100W"

Magna FL

Tuotesarjan tuotteilla on mahdollista toteuttaa vaativia projektikohteita teollisuushalleista ulkotilavalaistukseen. Valaisimien monipuolinen tarjonta antaa mahdollisuuden suunnitella vaativia kohteita täsmällisesti. Valaistuksen linssioptiikkatarjonta on kapeasta 15° - laajaan 135° avautumiskulmaan. Tuotteiden laatu on varmistettu ja ulkotilaan soveltuva kotelointiluokitus IP65 täytyy näillä malleilla. Värilämpötilavaihtoehdot ovat aina 2700 K – 6700 K ja saatavana on myös 1 – 10 V ohjausmahdollisuus erillisestä tarpeesta.


RAKENNE : Alumiinivalurunko
VÄRI : Runkorakenne musta
OPTIIKKA : 15° - 135° valojakotiedot (ks. erilliset kuvat)
ASENNUS : Kiinnitetään pulteilla kannatinkiskoon tai suoraan kattomateriaaliin. Valaisin on suunnattavissa ±45°
KYTKENTÄ : 230 Vac, johdotus kytketty valmiiksi, 1,5mm2 – 2,5mm2
KOTELOINTILUOKKA : IK10, IP65

Tutustu Magna FL:ään

Magna HB (Uutuus 2014) "UP TO 440W"

Magna HB

Vaijerikiinnitykseen soveltuva MAGNA HB tuotesarja soveltuu kisko- ja riippuasennuksiin market- ja varastomyymälöissä. Tuotteen optiikka on saatavana muovisella kuvulla (mahdollisuus erilliseen häikäisysuojaan) tai teollisuuskäyttöön soveltuvalla heijastimella. MAGNA- tuotesarjan asennuskorkeudet ulottuvat jopa 18m korkeuteen. Tuoteperhe soveltuu käytettäväksi kuivassa ja kosteassa tilassa. Tyypillinen market valaistus voidaan tehdä 90 W versiolla PC heijastimella varustettuna.


RAKENNE : Alumiinivalurunko
VÄRI : Runkorakenne harmaa RAL9006
OPTIIKKA : 80° - 120°. valojakotiedot (ks. erilliset kuvat)
ASENNUS : Kiinnitetään ripustusvaijerilla kannatinkiskoon tai suoraan kattomateriaaliin. Valaisin ei ole suunnattavissa.
KYTKENTÄ : 230 Vac, johdotus kytketty valmiiksi, 1,5mm2 – 2,5mm2
KOTELOINTILUOKKA : IK08, IP65

Tutustu Magna HB:hen

Roof Lamp "UP TO 115W"

Rooflamp

Roof Lamp – kosteussuojattu aluevalaisin sopii alaslaskettuihin ulkokatoksiin ja huoltoasemiin. Tuote soveltuu lisäksi pinta-asennukseen erillisellä kotelolla. Sopivia käyttökohteita ovat sillat, tunnelit ja varastot. Kotelon avulla tuote soveltuu asennettavaksi MEKA Pro valaisinkiskojärjestelmään, mikä antaa joustavuutta suunnitteluun. 90 W versiolla pystytään korvaamaan 250 W elohopeapurkauslamppu. Valaisimeen on mahdollista kytkeä Nylund LUXOMAT PD4-M-DIM-AP/-FP/-EN vakiovalo –tai liiketunnistin.

Tutustu Roof Lampiin

Dialux-tiedostot:

Tiedostot latautuvat .zip - tiedostoina

Roof Lamp

  • EL012
  • EL190

LSL

  • EL065
  • EL066
  • EL067
  • EL068
  • EL069

street valuation