LED Power – Nordic lighting professional

MÅNGSIDIGA REFERENSER INOM BELYSNINGSBRANSCHEN

Under våra verksamhetsår har vi förverkligat framgångsrika belysningsprojekt för ett flertal kunder och för alla möjliga tänkbara användningsområden: bensinstationer, lagerhus, gatubelysningar, inredningsbelysningar för affärer

Se på de referenser som vi sammanställt och kontakta oss!

BELYSNING FÖR OMRÅDEN PÅ BENSINSTATIONER

Favora huoltoasema

Det är behagligt att uträtta sina ärenden på en välbelyst bensinstation, kunden känner sig trygg i dess omgivning och den bidrar till en positiv profilering av högkvalitativ service och kundinriktad attityd.

Enerlights Roof Lamp-produktfamilj är en miljövänlig och energieffektiv LED-lampa som lämpar sig särskilt väl för att ersätta den gamla sockel som har använts utomhus. Belysningsanordningen med kapslingsklassningen IP65 passar för utomhusinstalleringar och kan också användas till områdesbelysning inomhus, till exempel i lagerhus.

Roof Lamp är försedd med regleringen 1–10 V Belysningsanordningen som har designats i Finland har en mycket bra ljusström och dess ljusreflektionsteknik representerar dagens moderna produktutveckling. Ett smidigt alternativ med god prestanda för belysning som regleras automatiskt. Produkten kan styras bl.a. med en ljussensor av standardtyp. Fråga mer.

EFFEKTIV BELYSNING FÖR LAGERHUS

I stora lagerutrymmen spelar belysningen en viktig roll, inte bara vad gäller det generella intrycket av ett utrymme, utan också vad gäller praktiskhet och inte minst trygghet.

Enerlights Roof Lamp lämpar sig utmärkt även för lagerbelysning och för att användas med MEKA Pro-belysningsskensystemet. Belysningsanordningen, som lämpar sig för mångsidig användning, är försedd med en förkopplingsdon som regleras med 1 - 10 V och kan styras med timer, rörelsesensor eller ljusregulator av standardtyp. En lysande ljusström och den moderna ljusreflektionstekniken ger effekt på prestandan och får anordningen te sig som ett lockande alternativ i jämförelse med gamla belysningslösningar.

MILJÖVÄNLIGT ALTERNATIV FÖR GATUBELYSNING

tievalaistus katuvalaistus

En bra väg- och gatubelysning hjälper till att öka trafiksäkerheten avsevärt.

Enerlights LSL-lampor har godkänts av Vägverket för att användas till belysning av vägar och gator. Med dessa LED-lampor kan ersättas de högtrycksnatriumlampor som finns på marknaden för att deras prestanda och ljuskvalitet uppfyller kriterierna för de lampor som är godkända för att användas för detta syfte.

Enerlights LSL-belysningsanordningar lämpar sig för K4-AL4-vägklasser och de är ett konkurrenskraftigt val på grund av sin långa livslängd. På dessa miljövänliga lampor som är lätta att installera ges upp till 5 års garanti.

VÄRDEFULL MÖBELBELYSNING TILL HEMMET OCH BUTIKER

Tilltalande elegans med Enerlights DIVA2 LED-profillampor! Belysningsanordningen, som passar för alla hem och till exempel för olika affärslokaler, möjliggör en energieffektiv lösning för möbel- och planbelysning.

Olika stämningar kan skapas lätt med indirekt belysning för att ger inredningen en touché av ståtlig elegans och originalitet. DIVA2 kan installeras lätt antingen med magnet eller mekaniskt fäste. DIVA2 som kan kedjas samman upp till fem meter är en praktisk och trygg lampa för allmänbelysning, dock allt annat än tråkig.