LED Power – Nordic lighting professional

Monipuoliset valaistusalan referenssit

Olemme toimintavuosiemme aikana toteuttaneet onnistuneita valaistusprojekteja useille asiakkaille ja mitä erilaisimmissa kohteissa: huoltoasemat, varastotilat, tievalaistukset, myymälöiden kalustevalaistukset

Katso tekemämme referenssit ja ota yhteyttä !

Valoa huoltoasemien piha-alueille

Favora huoltoasema

Hyvin valaistulla huoltoasemalla on huonollakin kelillä miellyttävä asioida, sen pihassa on turvallista liikkua ja se profiloituu laadukkaaksi ja asiakaslähtöiseksi.

Enerlightin Roof Lamp tuoteperhe on ympäristöystävällinen ja energiatehokas LED-valaisin, joka soveltuu erityisen hyvin korvaamaan ulkovalaistuksessa käytettyä vanhentuvaa valaisinkantaa. Ulkoasennuksiin sopivan valaisimen kotelointiluokka on IP65 ja sitä voidaan käyttää aluevalaistukseen myös sisätiloissa, esimerkiksi varastoissa.

Roof Lamp on varustettu 1 - 10V säädöllä. Suomessa suunnitellun valaisimen valovirta on erinomainen ja sen heijastintekniikka edustaa modernia tuotekehitystä. Suorituskykyinen ja huoleton vaihtoehto automaattisesti säätyvään valaistukseen. Tuotetta voidaan ohjata mm. vakiovaloanturilla. Kysy lisää.

Tehokasta valaistusta varastotiloihin

Suurissa varastotiloissa valaistus vaikuttaa paljon paitsi tilan yleisilmeeseen, myös käytännöllisyyteen ja jopa turvallisuuteen.

Enerlightin Roof Lamp soveltuu myös varastovalaistukseen ja käytettäväksi MEKA Pro valaisinkiskojärjestelmän kanssa. Monipuoliseen käyttöön muuntuva valaisin on varustettu 1 - 10 V säädettävällä liitäntälaitteella, jota voidaan ohjata ajastimella, liikesensorilla tai vakiovalosäätimellä. Erinomainen valovirta ja moderni heijastintekniikka antavat tehoja suorituskykyyn ja tekevät valaisimesta houkuttelevan vaihtoehdon vanhanaikaisille valaisinratkaisuille.

Ympäristöystävällinen vaihtoehto tievalaistukseen

tievalaistus katuvalaistus

Hyvä tie- ja katuvalaistus auttaa parantamaan liikenneturvallisuutta merkittävästi.

Enerlightin LSL-valaisimet ovat Liikenneviraston hyväksymä ratkaisu maanteiden tie- ja katuvalaistukseen. Näillä LED-valaisimilla voidaan korvata markkinoilla olevat suurpainenatriumvalaisimet, sillä niiden suorituskyky ja valonlaatu täyttävät kirkkaasti tähän tarkoitukseen hyväksyttyjen valaisimien kriteerit.

Enerlightin LSL-valaisimet soveltuvat K4-AL4-tieluokille ja ovat pitkäikäisyydessään kilpailukykyinen valinta. Näille helposti asennettaville ja ympäristöystävällisille led-valaisimille annetaan jopa 5 vuoden takuu.

Arvokas kalustevalaistus koteihin ja myymälöihin

Näyttävää tyylikkyyttä Enerlightin DIVA2 LED-profiilivalaisimella! Joka kotiin ja esimerkiksi erilaisiin myymälätiloihin sopiva valaisin mahdollistaa energiatehokkaan ratkaisun kaluste- ja tasovalaistukseen.

Epäsuoralla valaisemisella tiloihin saadaan helposti erilaisia tunnelmia, jotka antavat sisustukseen arvokkuutta ja omaperäisyyttä. DIVA2 voidaan asentaa helposti joko magneetilla tai mekaanisella kiinnityksellä. Jopa viiteen metrin ketjutettavissa oleva DIVA2 on käytännöllinen ja turvallinen yleisvalaisin, mutta kaikkea muuta kuin tylsä.