LED Power – Nordic lighting professional

Edistyksellinen LED-teknologia

LED-teknologia on edistyksellinen valaisumuoto, sillä se on kestävä, myrkytön ja energiatehokas. Nykypäivänä LED-teknologialla voidaan saavuttaa jopa 300 lm/W -valaistusteho. Kysy ammattilaisiltamme lisää !

LED tuottaa 99 % näkyvää valoa ja sillä on erinomainen tehokerroin. Ledillä ei ole haitallisia UV- tai IR-vaikutuksia, toisin kuin useilla perinteisillä valonlähteillä. Hintojen aleneminen toi ledit kaikkien kuluttajien saataville, joten LED-teknologia saattaa hyvinkin syrjäyttää tämän päivän markkinoilta löytyvät valonlähteet.

Takaisinmaksuaika

LED on kustannustehokas vaihtoehto kaikkiin valaistuksen eri sovelluksiin. Takaisinmaksuajaltaan tuote on parhaimmillaan alle 6 kk ja yleisimmin 2 v. Tehokkaalla logistisella verkostollamme pystymme takaamaan parhaimman jakeluketjun asiakkaidemme eduksi.

Teknologian kehitys

Valaistusmarkkinoilla on meneillään merkittävä muutos, kun vanhat ja tehottomat lamput poistetaan markkinoilta EuP-direktiivin mukaisesti vuoteen 2015 mennessä. Vuoteen 2020 mennessä sekä energiankulutuksen että CO2-kaasujen määrän pitäisi olla 20 % nykyistä pienempi.

LED-teknologian kehitys

  • Vuosi 1927: venäläinen tiedemies teki ensimmäiset tieteelliset löydökset
  • Vuosi 2006: Ensimmäiset kirkkaan siniset ledit kehitettiin, läpimurto lähellä
  • Vuosi 2010: Saatiin aikaiseksi valkoinen väri fosforipinnoitteen avulla
  • Nykypäivä: Kaikki CIE-kaavion värit ovat mahdollisia
  • Tulevaisuudessa?: Joustavat piirilevyt ja OLED ovat viimeisimmät kehitysideat